NOOMATS: Netwerk van Digitale Nomaden

Als ‘digital nomad’ ben ik aangesloten bij NOOMATS, een collectief dat bestaat uit creatieven die zich bezighouden met interaction design, concepting, storytelling, film en fotografie, softwareontwikkeling en robotica. Mijn expertise hierbij ligt in (marketing-)communicatie en productie. Net als de andere Noomats ben ik zeer geïnteresseerd in allerlei digitale, interactieve toepassingen op locatie en in virtual-, augmented- en mixed reality en de mogelijkheden die deze brengen voor belevingscommunicatie.

Paradiso Augmented Reality Content Jam
Eind april 2017 namen we met drie Noomats deel aan de Augmented Reality Content Jam van Paradiso. Tijdens het weekend kwamen zo’n veertig creatieven en techneuten samen bij VRBase om nieuwe concepten te ontwikkelen en deze voor te leggen aan Paradiso. www.noomats.nl/blog.

De NOOMATS werken allen zelfstandig en bundelen krachten waar mogelijk om samen te werken aan projecten die onze individuele expertises overstijgen. Wij tippen elkaar of nemen samen deel in pitches en komen met creatieve voorstellen die wij met een team van NOOMATS kunnen realiseren.

Wil je meer weten over onze projecten en ideeën?
Neem contact op met mij of bezoek de Noomats-website.

Virtuele engel door NOOMATS