Communicatie
TEAM ENG

Sinds 2013 verzorgt Droogdoc de communicatie voor TEAM ENG, een veelzijdig facilitair mediabedrijf gevestigd op het MediaPark. TEAM heeft dagelijks tientallen cameracrews in het veld voor de registratie van nieuws-, sport- en amusementsprogramma’s, commercials en programma’s voor digitale media. Alle mensen bij TEAM zijn gedreven door de mooste beelden en de beste resultaten, en dat delen wij.

TEAM website
In 2013 introduceerde TEAM een nieuwe huisstijl en een nieuwe website, lanceerde de TEAM Academy, de eigen opleiding voor nieuw cameratalent en voegde nieuwe high-end camera’s toe aan het rental-aanbod. In dat jaar begon ik mijn marketing- & communicatiewerkzaamheden voor TEAM: advies, webredactie, copywriting, ontwikkeling van drukwerk en het opzetten van de social media-kanalen.

Innovatieve toepassingen
TEAM loopt voorop al het gaat om het bedenken en in huis ontwikkelen van innovatieve toepassingen. Het gebruik van compacte regie-sets neemt een vlucht en de candid camera-divisie van TEAM geeft keer op keer zijn visitekaartje af met hilarische viral video’s voor grote merken. Dit alles is te volgen via de website, facebookpagina en artikelen in vakbladen.

Artikel Aart vd Hulst BM
Artikel over een van de cameramensen van TEAM in Broadcast Magazine.

 

TEAM op de set van De Slechtste Chauffeur
Reportage op de set van De Slechtste Chauffeur van Nederland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebooklikes (organisch bereikt).
website TEAM ENG
Website van TEAM