Creatieve Productie

Droogdoc creëert en realiseert mediaprojecten die gericht zijn op de marketing-communicatie en (merk)beleving van innovatieve producten, programma’s en initiatieven.

In deze tijden verschuiven veel organisaties de communicatie met hun doelgroep van een fysieke omgeving naar een online video-presentatie of webinar. Dat vraagt om een omschakeling van mindset, aanpak en content. Zoekt u redactionele ondersteuning of begeleiding voor uw online video-presentatie? Dan help ik u met veel plezier verder!

Online video en webinars

Droogdoc, in de persoon van Iris Droog, is ervaren in het opzetten en begeleiden van creatieve producties, op het snijvlak van inhoud en interactieve media. Met plezier verzorg ik het projectmanagement en/of de redactionele begeleiding van uw online video-presentatie of webinar.

Voorbereiding en advies 

Ik help uw projectteam met omschakelen en organiseren, het tot stand brengen van een goed draaiboek en script, de begeleiding van sprekers en waar nodig met tips en advies voor tekst, vormgeving en communicatie-flow. Ik ben thuis in creatieve combinaties van middelen zodat de (interactieve) mogelijkheden optimaal worden gebruikt. 

Producent

Het kan zijn dat u al werkt met een technische partij of AV-producent. In dat geval haak ik graag (en makkelijk) in. Bent u daar nog naar op zoek, dan kan ik een geschikte partij aansluiten om daarmee samen uw productie van A tot Z te realiseren. 

Dit kan ik voor u betekenen:

  • Ontwikkeling van concept, aanpak en content (tekst, audio & video)
  • (Eind)redactie van campagnes, websites, online magazines, webinars
  • Projectmanagement en/of redactionele begeleiding webinars en andere videoproducties
  • Voorbereiding van sprekers
  • Redactie, script-advies, draaiboek

Recente projecten o.a.:

Nationale Nederlanden – redactie, procesbegeleiding draaiboek,
Centraal Beheer – script-begeleiding en advies voor virtueel webinar,
Ministerie van Defensie – format, redactie en projectmanagement voor videoproductie als alternatief voor een presentatie-event van de Koninklijke Marechaussee.
Ahold Delhaize – projectmanagement en scriptbegeleiding voor talkshow 
als alternatief voor een presentatie-event.

Deze projecten in opdracht van Quadia. Lees meer >

Up next:

Droogdoc produceert een live webinar op 4 september over technische oplossingen voor de Plastic Soep, in opdracht van het Maritiem Museum.

Lees meer >