Creatieve Productie

Droogdoc initieert en realiseert mediaprojecten die gericht zijn op de marketing, communicatie en (merk)beleving van organisaties, programma’s en initiatieven rond kunst en cultuur, samenleving, samenwerken, innovatie en duurzaamheid


Online video en webinars

In deze tijden verschuiven veel organisaties de communicatie met hun doelgroep van een fysieke omgeving naar een online video-presentatie of webinar. Dat vraagt om een omschakeling van mindset, aanpak en content. Zoekt u een enthousiaste ervaren projectmanager, een creatieve redacteur en begeleiding in het proces? Dan help ik u met veel plezier verder.

Realisatie en advies 

Ik help uw projectteam met omschakelen en organiseren, de ontwikkeling van het programma, het tot stand brengen van een goed draaiboek en script en het begeleiden van host en sprekers. Ik kom met originele oplossingen en geef tips en advies voor tekst, vormgeving en communicatie-flow. Ik ben thuis in met maken van creatieve combinaties van content en middelen zodat de (interactieve) mogelijkheden optimaal worden gebruikt. 

Producent

U werkt al met een technische partij of AV-producent? In dat geval haak ik graag (en makkelijk) in. Of ik kan een geschikte partij aansluiten om daarmee samen een mooie productie van A tot Z neer te zetten. 

Dit kan ik voor u betekenen:

  • Conceptontwikkeling, contentontwikkeling (tekst, audio & video)
  • (Eind)redactie van online campagnes, websites, online magazines, webinars
  • Projectmanagement en/of creatieve begeleiding webinars en andere videoproducties

RECENTE PROJECTEN

Redactie i.o.v. Quadia

Sinds 2019 ben ik bij Quadia als redacteur betrokken in vele online-videoproducties voor bedrijven en overheden. 

Lees meer en bekijk foto’s >

Live webinar op een schip

September 2020 – In opdracht van het Maritiem Museum produceerde Droogdoc een live webinar over technische oplossingen voor de Plastic Soep.

Lees meer >

Creatieve Projecten NTR

2010-2018 – Een greep uit de vele marketing & communicatie projecten waar ik het creatief projectmanagement en productie voor deed in opdracht van Omroep NTR.

Lees meer en bekijk foto’s >